Priyanka Chopra

  • Пријанка Чопра

    Филмови: 7
    Пријанка Чопра Џонас (Priyanka Chopra Jonas) родена 18 јули 1982, Џамшедпур, Џарканд, Индија. Индиска актерка, пејачка и филмски продуцент.

Пронајдени 7 филмови

Страници