Дина (Песочната Планета) 2021

Филм: Дина 2021

Приказната за Пол Атреид (Тимоти Шаламе), брилијантен и надарен млад човек, кој мора обедини Фремените и да отпатува на најопасната пустинска планета во универзумот Аракис...