Доктор Стрејнџ во Мултиверзумот на Лудилото

Трејлер: Доктор Стрејнџ во Мултиверзумот на Лудилото

После настаните во Одмаздници: Завршница, д-р Стивен Стрејнџ (Бенедикт Камбербач) го продолжува своето истражување за Агамотовото Око...

Најбрзиот хостинг