Robert Pattinson

  • Роберт Патинсон

    Филмови: 21
    Роберт Томас Патинсон (Robert Thomas Pattinson) роден 13 мај, 1986, Лондон, Англија. Англиски актер, модел и музичар. Најпознат е по улогата на Едвард Кален во филмската серија "Самрак".

Пронајдени 21 филмови

Страници