Amy Poehler

  • Ејми Полер

    Филмови: 13
    Ејми Полер (Amy Poehler) родена 16 септември 1971, Њутн, Масачусетс, САД. американска актерка, комичарка, писателка, продуцентка и режисерка.

Пронајдени 13 филмови

Страници