Lynda Carter

  • Lynda Carter

    Линда Картер

    Филмови: 4
    Линда Жан Кордова Картер (Lynda Jean Cordova Carter) родена 24 јули 1951, Феникс, Аризона, САД. Мексиканско-американска актерка, пејачка и Мис на светот во САД во 1972 година.

Пронајдени 4 филмови