Virginie Efira

  • Вирџини Ефира

    Филмови: 2
    Вирџини Ефира (Virginie Efira) родена 5 мај 1977, Схарбек, Брисел, Белгија. Белгиска актерка и телевизиска водителка.

Пронајдени 2 филмови