Zac Efron

  • Zac Efron

    Зек Ефрон

    Филмови: 23
    Захариј Дејвид Александар “Зек“ Ефрон (Zachary David Alexander "Zac" Efron) роден 18 октомври 1987, Сан Луис Обиспо, Калифорнија, САД. Американски актер и пејач.

Пронајдени 23 филмови

Страници