Lorraine Bracco

  • Лорејн Брако

    Филмови: 4
    Лорејн Брако (Lorraine Bracco) родена 2 октомври 1954, Њујорк Сити, САД. Американска филмска и телевизиска актерка.

Пронајдени 4 филмови