Mark Strong

  • Марк Стронг

    Филмови: 31
    Марко Џузепе Салусолија (Marco Giuseppe Salussolia) познат како Марк Стронг, 5 август 1963, Лондон, Англија Британски актер.

Пронајдени 31 филмови

Страници