Mickey Rourke

  • Мики Рурк

    Филмови: 19
    Филип Андре „Мики“ Рурк Џуниор (Philip Andre "Mickey" Rourke Jr.) роден 16 септември 1952 Американски актер, сценарист, активист и поранешен боксер.

Пронајдени 19 филмови

Страници