Jaime Pressly

  • Jaime Pressly

    Џејми Присли

    Филмови: 5
    Џејми Елизабет Присли (Jaime Elizabeth Pressly) роден 30 јули 1977, Кинстон, Северна Каролина, САД. Американска актерка и модел.

Пронајдени 5 филмови