Bryan Cranston

  • Bryan Cranston

    Брајан Кранстон

    Филмови: 22
    Брајан Ли Кранстон (Bryan Lee Cranston) роден 7 март 1956, Лос Анџелес, Калифорнија, САД. Американски актер, режисер, продуцент и сценарист.

Пронајдени 22 филмови

Страници