Kristin Scott Thomas

  • Кристин Скот Томас

    Филмови: 19
    Дама Кристин Ен Скот Томас (Dame Kristin Ann Scott Thomas) родена 24 мај 1960, Редрут, Корнвол, Англија. Англиска актерка.

Пронајдени 19 филмови

Страници