Emma Thompson

  • Emma Thompson

    Ема Томпсон

    Филмови: 26
    Дама Ема Томпсон (Dame Emma Thompson) родена 15 април 1959, Падингтон, Лондон, Англија. Англиска актерка, сценарист, активист, автор и комичар.

Пронајдени 26 филмови

Страници