Julia Roberts

  • Џулија Робертс

    Филмови: 28
    Џулија Фиона Робертс (Julia Fiona Roberts) родена 28 октомври 1967, Атланта, Џорџија, САД. Американска актерка и продуцент.

Пронајдени 28 филмови

Страници