Kate Winslet

  • Кејт Винслет

    Филмови: 27
    Кејт Елизабет Винслет (Kate Elizabeth Winslet) родена 5 октомври 1975, Рединг, Англија. Англиска глумица, добитник на бројни награди меѓу кои, Оскар, Еми награда и Златен глобус.

Пронајдени 27 филмови

Страници