Jaden Smith

  • Џејден Смит

    Филмови: 5
    Џејден Кристофер Сајер Смит (Jaden Christopher Syre Smith) роден 8 јули 1998, Малибу, Калифорнија, САД. Американски актер, рапер, пејач и текстописец. Син на Вил Смит.

Пронајдени 5 филмови