Zach Galifianakis

  • Зак Галифанакис

    Филмови: 23
    Зак Најт Галифанакис (Zachary Knight Galifianakis) роден 1 октомври 1969, Вилксборо Северна Каролина, САД. Американски актер, стендап комичар и писател.

Пронајдени 23 филмови

Страници