Ken Jeong

  • Кен Џонг

    Филмови: 29
    Кендрик Канг-Џох Џонг (Kendrick Kang-Joh Jeong) познат како Кен Џонг (Ken Jeong) роден 13 јули 1969, Детроит, Мичиген, САД. Американски стенд-ап комичар, актер, продуцент, писател и лиценциран лекар.

Пронајдени 29 филмови

Страници