Sandra Bullock

  • Sandra Bullock

    Сандра Булок

    Филмови: 29
    Сандра Анет Булок (Sandra Annette Bullock) родена 26 јули 1964, Арлингтон, Вирџинија, САД. Американско-германска актерка, продуцент и филантроп. Најплатена актерка во светот во 2010 и 2014 година.

Пронајдени 29 филмови

Страници