Sam Heughan

  • Sam Heughan

    Сем Хјуен

    Филмови: 5
    Сем Роланд Хјуен (Sam Roland Heughan) роден 30 април 1980 во Њу Галовеј, Дамфрешир, Шкотска, Англија. Шкотски актер, продуцент, автор и претприемач.

Пронајдени 5 филмови