Steve Buscemi

  • Стив Бушеми

    Филмови: 37
    Стивен Винсент Бушеми (Steven Vincent Buscemi) роден 13 декември 1957, Њујорк, САД. Американски актер, гласовен актер, режисер, писател, продуцент и поранешен пожарникар.

Пронајдени 37 филмови

Страници