Chris Rock

  • Крис Рок

    Филмови: 22
    Кристофер Џулијус "Крис" Рок (Christopher Julius "Chris" Rock) роден 7 февруари 1965, Андрус, Јужна Каролина, САД. Американски комичар, актер, продуцент и режисер.

Пронајдени 22 филмови

Страници