Nicholas Galitzine

  • Nicholas Galitzine

    Николас Галицин

    Филмови: 3
    Николас Димитри Константин Галицин (Nicholas Dimitri Constantine Galitzine) роден 29 септември 1994, Лондон, Англија. Англиски актер и пејач.

Пронајдени 3 филмови