Ming-Na Wen

  • Ming-Na Wen

    Минг-На Вен

    Филмови: 5
    Минг-На Вен (Ming-Na Wen) родена 20 ноември 1963, Колоан, португалски Макао. Американска актерка и модел.

Пронајдени 5 филмови