John Malkovich

  • Џон Малкович

    Филмови: 28
    Џон Гавин Малкович (John Gavin Malkovich), роден 9 декември 1953, Кристофер, Илиноис, САД. Американски глумец, продуцент, режисер и моден дизајнер.

Пронајдени 28 филмови

Страници