Christopher Mintz-Plasse

  • Christopher Mintz-Plasse

    Кристофер Минц-Плас

    Филмови: 16
    Кристофер Чарлс Минц-Плас (Christopher Charles Mintz-Plasse) роден 20 јуни 1989, Вудленд Хилс, Калифорнија, САД. Американски актер и комичар.

Пронајдени 16 филмови

Страници