Julianne Moore

  • Julianne Moore

    Џулиен Мур

    Филмови: 58
    Џули Ен Смит (Julie Anne Smith) родена 3 декември 1960, Форт Браг, Северна Каролина, САД. Американска филмска глумица со шкотско потекло од кое ја наследила црвената коса, која подоцна постанала нејзин заштитен знак.

Пронајдени 58 филмови

Страници