Michael B. Jordan

  • Мајкл Б. Џордан

    Филмови: 12
    Мајкл Бакари Џордан (Michael Bakari Jordan) роден 9 февруари 1987, Санта Ана, Калифорнија, САД. Американски актер и продуцент.

Пронајдени 12 филмови

Страници