Natassia Malthe

  • Натасија Малте

    Филмови: 5
    Лин Натасија Малте (Linn Natassia Malthe) родена 19 јануари 1974, Осло, Норвешка. Норвешка манекенка и актерка.

Пронајдени 5 филмови