Michael Sheen

  • Мајкл Шин

    Филмови: 25
    Мајкл Кристофер Шин (Michael Christopher Sheen) роден 5 февруари 1969, Њупорт, Монмаутшир, Велс. Велшки актер, продуцент и политички активист.

Пронајдени 25 филмови

Страници