Penélope Cruz

  • Пенелопе Круз

    Филмови: 20
    Пенелопе Круз Санчез (Penélope Cruz Sánchez) родена 28 април 1974, Сан Себастијан де лос Рејес, Мадрид, Шпанија. Шпанска актерка и модел.

Пронајдени 20 филмови

Страници