Emily Mortimer

  • Емили Мортимер

    Филмови: 21
    Емили Кетлин Ен Мортимер (Emily Kathleen Anne Mortimer) родена 1 декември 1971, Хамерсмит, Лондон, Англија. Англиска актерка и сценарист.

Пронајдени 21 филмови

Страници