Natalie Portman

  • Натали Портман

    Филмови: 31
    Нета-Ли Хершлаг (Neta-Lee Hershlag) позната како Натали Портман, родена 9 јуни 1981, Ерусалим, Израел. Израелско-американска глумица и режисерка, добитничка на Златен глобус.

Пронајдени 31 филмови

Страници