Robert Duvall

  • Роберт Дувал

    Филмови: 18
    Роберт Селден Дувал (Robert Selden Duvall) роден 5 јануари 1931, Сан Диего, Калифорнија, САД. Американски глумец и режисер.

Пронајдени 18 филмови

Страници