Christoph Waltz

  • Кристоф Валц

    Филмови: 18
    Кристоф Валц (Christoph Waltz) роден 4 октомври 1956, Виена, Австрија. Австриско-германски актер и режисер.

Пронајдени 18 филмови

Страници