Cameron Diaz

  • Камерон Диаз

    Филмови: 31
    Камерон Мишел Дијаз (Cameron Michelle Diaz) родена 30 август 1972, Сан Диего, Калифорнија, САД. Американска актерка, автор, продуцент и модел.

Пронајдени 31 филмови

Страници