Tina Fey

  • Тина Феј

    Филмови: 11
    Елизабет Стаматина "Тина" Феј (Elizabeth Stamatina "Tina" Fey) родена 18 мај 1970, Дарби, Пенсилванија, САД. Американска актерка, комичарка, писателка, продуцентка и драматург.

Пронајдени 11 филмови

Страници