Ray Liotta

  • Реј Лиота

    Филмови: 26
    Рејмонд Ален "Реј" Лиота (Raymond Allen "Ray" Liotta) роден 18 декември 1954, Њуарк, Њу Џерси, САД. Американски актер и продуцент.

Пронајдени 26 филмови

Страници