Sean Penn

  • Шон Пен

    Филмови: 18
    Шон Џастин Пен (Sean Justin Penn) роден 17 август 1960, Санта Моника, Лос Ангелес, Калифорнија, САД. Американски филмски глумец, режисер, сценарист и продуцент.

Пронајдени 18 филмови

Страници