Andy Garcia

  • Енди Гарсија

    Филмови: 25
    Андрес Артуро "Енди" Гарсија Менендез (Andrés Arturo "Andy" García Menéndez) роден 12 април 1956, Хавана, Куба. Американски актер и режисер.

Пронајдени 25 филмови

Страници