Judi Dench

  • Џуди Денч

    Филмови: 27
    Дама Џудит Оливија Денч (Dame Judith Olivia Dench) родена 9 декември 1934, Хјуворт, Англија. Англиска глумица.

Пронајдени 27 филмови

Страници