Alex Pettyfer

  • Алекс Петифер

    Филмови: 10
    Александар Ричард „Алекс“ Петифер (Alexander Richard "Alex" Pettyfer) роден на 10 април 1990, Стивениџ, Хертфордшир, Англија. Англиски актер и модел.

Пронајдени 10 филмови

Страници