Ron Perlman

  • Рон Перлман

    Филмови: 30
    Роналд Френсис Перлман (Ronald Francis Perlman) роден 13 април 1950, Менхетен, Њујорк, САД. Американски актер.

Пронајдени 30 филмови

Страници