Rashida Jones

  • Рашида Џоунс

    Филмови: 15
    Рашида Лиа Џоунс (Rashida Leah Jones) роден 25 февруари 1976, Лос Анџелес, Калифорнија, САД. Американска актерка, режисер, писател и продуцент.

Пронајдени 15 филмови

Страници