Rosemary Harris

  • Розмари Харис

    Филмови: 5
    Розмари Ен Харис (Rosemary Ann Harris) родена 19 септември 1927, Ашби, Сафолк, Англија. Англиска актерка.

Пронајдени 5 филмови