Sean Astin

  • Шон Астин

    Филмови: 14
    Шон Патрик Астин, роден Дјук (Sean Patrick Astin, born Duke) 25 февруари 1971, Санта Моника, Калифорнија, САД. Американски актер, продуцент и режисер.

Пронајдени 14 филмови

Страници