Doris Roberts

  • Дорис Робертс

    Филмови: 2
    Дорис Меј Робертс (Doris May Roberts) 4 ноември 1925 - 17 април 2016 (90), Св. Луис, Мисури, САД. Беше американска актерка, автор и филантроп.

Пронајдени 2 филмови