Edgar Ramírez

  • Едгар Рамирез

    Филмови: 17
    Едгар Филиберто Рамирез Арелано (Édgar Filiberto Ramírez Arellano) роден 25 март 1977, Сан Кристобал, Тачира, Венецуела. Венецуелски актер.

Пронајдени 17 филмови

Страници